Apollo Vredenstein

Apollo Vredestein er en av de ledende leverandørene av dekk til private bilister, samt til industriell og landbruk. Apollo Vredestein har et bredt spekter av kunder og ha som mål på å være den beste i sitt felt.

Utfordring

Apollo Vredestein hadde tidligere et ERP-basert ordnings system. Utfordringen var å implementere en ny internasjonal e-handelsplattform, i stand til å håndtere begge merkene, Apollo og Vredestein, og å inspirere og hjelpe internasjonale re-selgere, inkludert bestilling, betaling, frakt og kryss- og mersalg.
I tillegg til den internasjonale e-handelen hadde Apollo Vredestein flere mål som skal oppnås ved bruk av den nye plattformen;
1: et løft i nettbasert salg
2: en mer effektiv og brukervennlig løsning
3: en B2B selvbetjeningsmodul
4: tilgang til mer innsikt og data om onlineaktiviteter og kundeinteraksjoner.

Dynamicweb som løsning

Sammen med Dynamicweb- sin partner, Innovadis, bestemte Apollo Vredestein seg for å bruke Dynamicweb All-in-One Business-plattformen, som oppfyller alle forventninger og krav.

Plattformen gjør det lettere for forhandlerne å plassere og spore ordrer, de får tilgang til bestillingshistorikk og produktinformasjon, og lettere redigere sitater og beregne priser. I tillegg inneholder den nye løsningen en søkefunksjon som gjør det lettere for forhandlere å søke etter produktkode eller navn, eller til og med utvidede produktfilter.

Resultater

Den nye internasjonale B2B e-handelsløsningen har alt av nyeste maler og design. Plattformen er rask og tilgjengelig på 15 forskjellige språk. De forskjellige forhandlerne har til enhver tid tilgang til nettstedet og kan legge inn ordre og eksportere bestillinger i hele verden.

På grunn av integrasjonen med AS / 400, SAP ERP og PIM-systemet, er plattformen svært automatisert, så når en ordre er plassert utfører systemet automatisk sanntidsberegning av kundespesifikke priser, personlige rabatter og volumrabatter. Når det blir behandlet, blir ordren videresendt til backend-kontorsystemet for videre behandling.

Ikke bare sparer det mye tid og ressurser for Apollo Vredestein, men også for alle deres internasjonale forhandlere, som bruker mindre tid på å plassere og behandle bestillinger – tid som de nå bruker på andre aktiviteter og ordre.

Apollo Vredestein
Kunde
Apollo Vredestein
Besøksadresse
The Netherlands
Segmentet
B2B, PIM, Distribution, Sap Busineess One
Nettsted
b2b.apollovredestein.com/
Partner
Innovadis B.V.

Lignende tilfeller