Alkmaar City Marketing

Alkmaar Marketing er den nederlandske byen sin egne markedsføringsorganisasjon, de har fokus på turister, opphold, arbeid, velferd, utdanning, sikkerhet osv. Alkmaar Marketing alt fra informasjon til aktiviteter ved hjelp av ulike lokale aktører.

Utfordring

Alkmaar Marketing oppdatere sin gamle nettside, og gi den et nytt og ferskt utseende. De ville administrer innhold mot både turister og folk fra lokalområdet rundt Alkmaar. De ville ha en portal hvor lokale bedrifter og aktiviteter deles, som skal være tilgjengelig hvor som helst, når som helst og fra hvilken som helst enhet!

Dynamicweb som løsning

På nettsiden skulle informasjon være basert på interessene til den besøkende, og bidragsytere skulle være i stand til å dele sin aktivitet eller virksomhet (butikker, restauranter, hoteller, museer, osv.).

Ved å benytte Dynamicweb Personalization Module ble Alkmaar Marketings installasjonen brukt for å bygge profiler basert på bruk av nettstedet. Denne informasjonen brukes til å betjene besøksrelatert innhold, og dermed ha høy kvalitet ved innholdslevering.

I et bredt og åpent utseende finner de besøkende enkelt forskjellige emner, arrangementer, informasjon om de fineste restaurantene, butikkene og utstillingene i Alkmaars området.

Med Item Type-strukturen kunne Bluedesk bringe POI-relaterte data inn i neste trinn og presentere dette på ulike måter, avhengig av fagets behov. Alt fra en sentralisert database.

Resultater

Siden lanseringen av den nye Alkmaar-portalen, har antall besøkende økt.

Fra den faste linjen i løpet av de første månedene (før lanseringen) kan vi se en økning på 21% i stasjonære brukere, 34% i bruk av nettbrettet og 180% på mobilbruk, hvor avslutninger ble redusert med 15%. Antall sidevisninger økte med 135%.

Helt fra begynnelsen av lanseringen, har vi sett at byens markedsføring har blitt vesentlig mer tydelig.

Alkmaar City Marketing
Kunde
Alkmaar City Marketing
Besøksadresse
Netherlands
Segmentet
CMS, Marketing, Organization
Nettsted
www.alkmaarprachtstad.nl
Partner
Bluedesk E-Business B.V.

Lignende tilfeller