Aircraft Specialties, Inc

Aircraft Specialties Inc. ble etalert i 1985 som en Part-145 reparasjonsstasjon som spesialiserer seg på reparasjon, overhaling, og utbytting av flyhjul og bremser.

Utfordring

Aircraft Specialties, Inc ønsket å erstatte en utdatert løsning basert på et statisk CMS. Utfordringen de møtte med det gamle systemet var mangelen på en forbindelse til deres ERP. De prøvde en rute for en manuell "integrering", men det var ikke tilstrekkelig. De så også på en åpen kildekodeløsning med en kontakt, men det gikk ikke greit fordi de ikke er eksperter på utvikling av nettsteder.

Dynamicweb som løsning

Dynamicweb opprettet et fullt integrert nettsted for Aircraft Specialties, Inc. koblet til deres ERP-system. Prosjektet utnyttet også Dynamicwebs Rapido-løsning for å levere hele prosjektet måneder før planen. Teamet ved ASI kompletterer nå produktinformasjonen fortløpende og planlegger å utnytte enda flere funksjoner i Dynamicweb for å utvide deres online tilstedeværelse.

Resultater

Kunder bestiller via nettstedet. De er i stand til å finne produktene og informasjonen de trenger ved å bruke nettstedet. ASI har også kunnet markedsføre delevirksomhet gjennom det nye nettstedet.
Sam Harvey, IT Administrator, Aircraft Specialties, Inc
"Dynamicweb er løsningen for deg hvis du trenger en out-of-the-box løsning som gjør at du kan selge deler som er drevet fra ditt ERP-system, og som lett kan vedlikeholdes av "ikke-tekniske" kunnskapsrike personer."
- Sam Harvey, IT Administrator, Aircraft Specialties, Inc
Aircraft Specialties, Inc
Kunde
Aircraft Specialties, Inc
Besøksadresse
Omaha, USA
Segmentet
B2B, Distribution, Dynamics NAV
Nettsted
www.asibrake.com
Partner
ArcherPoint

Lignende tilfeller