Advania Ísland

Implementering av selvbetjent utstyrssalg for ansatte. Advania er en ledende nordisk IT-leverandør som betjener tusenvis av bedriftskunder i både offentlig og privat sektor.

Utfordring

Som en del av en større organisasjonsendring faset Advania ut sin interne IT avdelingen, som tidligere hadde, blant annet, gitt sine ansatte nødvendig utstyr. Det som nå trengtes var en løsning som kunne håndtere utstyrs-forespørsler fra både nye og eksisterende ansatte på enkel og selvdreven måte.

Dynamicweb som løsning

Siden de allerede hadde erfaring fra Dynamicweb sin nettbutikk, var det et naturlig valg å prøve å få alle forespørsler om utstyr inn i nettbutikken.

Ved å sette opp sortimentsgrupper med forhåndsdefinert produkttilgjengelighet, var det mulig å organisere forespørslene i to kategorier.

Den første kategorien inneholder små bestillinger fra den gjennomsnittlige ansatte. Disse ordrene inkluderer små produkter, som tastatur, mus eller hodetelefoner, og koster mindre enn den forhåndssatte summen fra administrasjonen.

Den andre kategorien inneholder større ordre og er kun tilgjengelig for sjefer. Disse sjefs-kontoene har et bredere produktsortiment og ingen prisgrense, slik at sjefer eksempelvis kan gi alt nødvendig utstyr til nye ansatte.

Sjefs-kontoer lar også brukeren automatisk opprette en billett i et billettsystem, hvis bestillingen krever noen innledende oppsett fra serviceteamet. Alle bestillinger gjort av ansatte leveres som standard til selskapets hovedkontor hvor de deretter blir levert til den relative ansatte eller serviceteamet.

Løsningen har fungert veldig bra og kan beskrives som en hybridløsning, både som en selvbetjening og en administrert løsning.

Resultater

Konseptet har nylig blitt utviklet videre, og er nå en del av vårt produktsortiment ettersom vi tilbyr våre verdsatte kunder å arrangere sine medarbeiderrelaterte utstyrskjøp gjennom nettbutikken, med alt det samme produktsortimentet, prisgrensen og billettopprettingsmulighetene som Advania bruker.
Advania Ísland ehf.
Kunde
Advania Ísland ehf.
Besøksadresse
Iceland
Segmentet
CMS, Organization
Nettsted
vefverslun.advania.is/
Partner
Advania

Lignende tilfeller