Actona

Actona Company er en dansk møbelprodusent med 8.000+ SKU som selges over hele verden, med sterkt fokus på USA og Nord-Europa.

Utfordring

Hvert år produserer Actona mer enn 1.700.000 stoler, 225.000 spisebord, 370.000 sofaer og 260.000 kontorstoler.

Actona måtte redusere de manuelle arbeidsprosessene når de skal opprettholde og oppdatere den omfattende nettsiden deres, som blant annet inneholdt mange varenumre. Det må være en enkel nettside, hvor det skal være lett for forhandlere å håndtere den store mengden med produkter, få riktig prisinformasjon fra ERP-systemet, og generere kataloger med 100% oppdaterte produkter fra forhandlerens ekstranett.

Dynamicweb som løsning

Actonas nye Dynamicweb-løsning er integrert med Actonas produktdatabase i Dynamics NAV. Nå kan forhandlerne enkelt søke gjennom produktserien på over 8.000 varenumre i Dynamicweb eCommerce. Med alle de forskjellige varenumrene er det umulig å opprettholde en tradisjonell katalog som til enhver tid skal være oppdatert, men med den nye løsningen kan forhandlerne raskt generere en PDF-katalog som inneholder produkter de selv velger.

Med integrasjonen mellom Dynamicweb eCommerce og Dynamics NAV, er pris- og produktinformasjon nå bare opprettholdt på ett sted og kan kryss-publiseres til katalogene, prislister og forhandlernettverk.

Resultater

Takket være mange kostnadsreduksjoner i sparte lønninger og økt effektivitet har Actona sin Dynamicweb-løsning har klart å få avkastning på bare 6 måneder. Ved å sikre forhandlerne tilgang til 100% oppdaterte prislister har ikke løsningen bare redusert arbeidsbelastningen til salgsavdelingen, men også det manuelle arbeidet og dermed risikoen for skrivefeil.

Charlotte V. Kristensen, Marketing Manager, Actona Company
"Vi har samlet 8.000 artikler og 70.000 priser på tre forskjellige språk i en løsning der kataloger og prislister automatisk genereres. Løsningen er uten tvil et av hovedverktøyene til salgsavdelingen, og avkastningen på investeringen er bare 6 måneder."
- Charlotte V. Kristensen, Marketing Manager, Actona Company
Actona
Kunde
Actona
Besøksadresse
Denmark
Segmentet
B2C, Manufacturing, Dynamics NAV
Nettsted
www.actonacompany.com/
Partner
Co3 A/S

Lignende tilfeller