ActionSportGames

ActionSportGames (ASG) er en ledende produsent og distributør av våpen for sport og hobbybruk. De selger produkter over hele verden gjennom et nettverk av forhandlere, butikker og distributører.

Utfordring

Tidligere har ASG mottatt ca. 30% av sine bestillinger gjennom sin B2B e-handelsløsning, men ønsket en ny plattform som kunne øke nettbestillinger. Nøkkelen til suksess var forbedret kundeservice og erfaring med automatisering.

Dynamicweb som løsning

Den nye Dynamicweb B2B e-handelsportalen inneholder ny funksjonalitet og brukervennlige verktøy, noe som gjør det mer praktisk og attraktivt for kundene å bestille online.

Den enkle metoden gjør transaksjonene mellom ASG, deres forhandlere og deres kunder mer flytende og mindre tidkrevende. De fikk blant annet funksjonen "kopiere/lime" som tillater forhandlere å legge til bestemte varenumre, mengder og kommentarer - rett fra Excel til handlekurven.

Til slutt inneholder den nye løsningen Raptor Product Recommendation-programvaren, som er fullt automatisert og bruker intelligente algoritmer til å samle inn data om kundeadferd og preferanser. Raptor bruker dataene for å generere ytterligere kryss- og mersalg ved å vise relaterte produkter på forsiden, når kunden er inne på "Min side" og i kassen.

Resultater

Den nye ASG B2B e-handelsportalen er lynrask, stabil og stadig oppdatert med nye funksjoner for å forbedre den generelle brukeropplevelsen. Den Dynamicweb-baserte "Tapas" -løsningen ved 1st Web sørget for rask implementering basert på best prøve-e-handel og integrering programvare, og lar ASG legge til personlig endringer til løsningen. I kombinasjon med SOLR-søkemotoren, som umiddelbart viser relevante søkeresultater, har ASG klart å øke sitt opprinnelige mål ved å øke den gjennomsnittlige handelen og forbedre kjøpsprosessen.

"For ASG var det viktig å ha en partner som er i stand til å forstå vår forretnings- / ERP-logikk og implementere den feilfritt til den nye løsningen. 1st Web klarte å gjøre det. I tillegg ønsket vi å legge til flere virksomheter i vår e-handel. 1st Web ga hjalp til med sine innspill, og med tanke på den betydelige økningen som ASG senere opplevde, er det trygt å si at de lyktes."
- Michael Rosquist, ActionSportGames
ActionSportGames
Kunde
ActionSportGames
Besøksadresse
Denmark
Segmentet
B2C, Marketing, Manufacturing, Dynamics NAV
Nettsted
www.actionsportgames.com
Partner
Co3 A/S

Lignende tilfeller