ABA-skol

ABA-Skol er en av de ledende leverandørene av lekemateriale, møbler og interiørdesign til skoler, barnehager og fritidsaktiviteter i Sverige, men de har også en rekke andre kunder i Norden.

Utfordring

ABA-Skol hadde behov for en rask oppdatering av nettløsning for å gjøre det enklere for dem å snakke med kunden og lettere for kunden å finne produktene de leter etter.

Dynamicweb som løsning

Løsningen ble en Dynamicweb-plattform for både web og e-handel med en standardintegrasjon til Dynamics NAV. Dynamics NAV er sentrum rundt alle produkter, kunder og prisinformasjon. I NAV velger de hvilken informasjon som skal gjenspeiles på nettet. For å gjøre dette arbeidet i praksis trengte de en stabil integrering mellom Dynamics NAV og Web-løsning (Dynamicweb).

Resultater

På bare tre uker klarte Dynamicweb-partner, Softronic, å skape en ny e-handelsintegrasjon med Dynamics NAV og ExpandIT som er ABA-Skols eksisterende løsning. Den ferdige modulintegrasjonen er grunnen til at de klarte å levere den første fasen som planlagt. Nå som første fase er lansert, planlegger de allerede trinn to.

Urban Bredhe, CEO, ABA-skol
"Med Dynamicweb som grunnlag for våre investeringer på nettet, vil vi nå kunne være mer fleksible mot våre kunders ulike behov og krav. Det blir også enklere å presentere de mest interessante produktene til våre forskjellige kunder, og vi håper at vår nye løsning gjør det enklere for våre kunder. I dag har vi over 16.000 produkter, og mer enn 22.000 kunder som vi ønsker å kunne betjene enda bedre. Vår e-handelsløsning er dypt integrert med vårt Dynamics NAV-system. Dynamicwebs standardintegrasjon med Dynamics NAV var en av de viktigste årsakene til at vi valgte Dynamicweb som plattform for våre investeringer på nettet."
- Urban Bredhe, CEO, ABA-skol
ABA-Skol
Kunde
ABA-Skol
Besøksadresse
Sweden
Segmentet
B2C, B2B, Distribution, Dynamics NAV
Nettsted
www.aba-skol.se/hem
Partner
Softronic AB

Lignende tilfeller