A Chau Lien

A Chau Lien importerer autentiske asiatiske produkter til det nordiske detalj- og HORECA-markedet, og har kontinuerlig vekst.

Utfordring

Utfordringen er en stadig økende etterspørsel gjennom flere år, og et ønske fra markedet om innovasjon og nye produkter. Veksten har ikke stoppet de iste årene, mye grunnet en veldig målrettet og fokusert salgsstrategi.

Kontinuerlig implementering av nye produkter krever et CMS system hvor man enkelt kan opprette flere produkter og flere språk kan håndteres.

Marco Lien, A Chau Liens daglige leder, tok derfor en strategisk beslutning om å løse bedriftens utfordringer, slik at flere produkter enklere kunne opprettes, og på flere språk.

Dynamicweb som løsning

Med utgangspunkt i kravet om enklere opprettelse av nye produkter samt et ønske om at den nye løsningen skal kunne det samme som den løsningen de har i dag, og vise de samme produktdataene, var Dynamicweb et naturlig valg.

Dynamicweb er brukervennlig, som gjør at man får laget mer på kortere tid, uten koding, som hjelper A Chau Lien å spare tid. At Dynamicweb kan håndtere flere språk i samme løsning, gjør også at A Chau Lien blir enda mer effektive.

Resultater

Den nye nettløsningen har resultert i optimaliserte interne arbeidsprosesser. Spesielt har oversettelses-funksjonen redusert mange arbeidstimer som nå kan brukes til å oppdatere A Chau Liens mange produkter med riktig informasjon. Ved å samle systemene i en plattform-løsning kommer de ansatte hos A Chau Lien nå til en mer effektiv og enklere hverdag.

Om A Chau Lien
A Chau Lien er et svensk selskap som ble grunnlagt av en familie som kom til Sverige på 1980-tallet. Behovet for autentiske asiatiske produkter fra asiatere i Sverige fikk familien til å starte dagens import-bedrift. Siden har bedriften bare fortsatt å vokse, og i dag er de Sveriges største importør av asiatiske produkter til detalj- og HORECA-markedet. De eksporterer også til øvrige land i Norden.
A Chau Lien
Kunde
A Chau Lien
Besøksadresse
Sweden
Segmentet
B2B, CMS, Distribution
Nettsted
http://www.achaulien.se/
Partner
Solteq Norway AS

Lignende tilfeller