Vil du være med å påvirke fremtiden for e-handel?

I Dynamicweb tilbyr vi en egenutviklet Digital Experience Plattform som muliggjør våre kunder til å levere bedre kundepopleverse og oppnå suksess med sin e-handelsløsning gjennom CMS, Digital markedsføring, e-handel og PIM.


Utvikling er nøkkelen
Vi er med andre ord et software-selskap som bygger digitale plattformer for menneskene bak nettbutikken. Vi lager løsninger som gjør at de har ne så friksjonsfri opplevelse som mulig. Vi spurte vår Senior Software Architect Jeppe Agger - en av utviklerne bak plattformen - hvordan han jobber. 

"Jeg føler meg heldig som har mye frihet som jeg har til å utforske et problem. Og at jeg kan jobbe innenfor et område jeg synes er spennende."


Oppretthold gode relasjoner
En løsning fra Dynamicweb gjør det mulig for våre kunder å lage livslange kunderelasjoner, øke omsetning og vokse som en merkevare. Møt vår PIM-Consultant, Kristoffer Krusborg, som forklarer hvordan han opplever samarbeidet med våre kunder. 

"Den beste delen av jobben min er at jeg har fantastiske kunder og jeg får se utviklingen i deres hverdag". 


Et globalt selskap

Du vil jobbe med noen av de beste PIM-konsulentene, utviklerne og markedsførerne, fordi selv om vi er mer enn 200+ ansatte er misjonen vår den samme: vi er mer enn bare en e-handelsløsning.

Hovedkontoret ligger i Aarhus, Danmark, men vi har kontorer i hele verden, og du vil jobbe med kollegaer i Europa, Asia og USA.

Vi er ikke bare et internasjonalt selskap på innsiden. Vi jobber også tett med vårt flotte partnernettverk som inkluderer mer enn 200 partnere globalt. Sammen hjelper vi våre 5000+ kunder med å digitalisere sine bedrifter. 

Å jobbe hos Dynamicweb betyr


Vi vil at du skal lykkes
Du vil oppleve et avslappet og åpent miljø der vi vil at du skal lykkes med oss, og vi er avhengige av at du og teamet ditt kommer sammen. De viktigste tingene er talent, holdning og arbeidsmoral. Er du åpen og villig til å lære og vokse med oss?

Presales-konsulent Nicolai Gosvig kom ikke fra en utdannelse innen IT eller bakgrunn fra programvareindustrien.

“Hvis jeg har en idé, kan jeg kjøre på med den. Folk er villige til å hjelpe deg med å lære og forbedre deg, og det er rom for å være deg! "

 

Å løse problemer sammen
Vi vet at du trenger å ha riktig informasjon for å gjøre jobben din bra. Hos oss vil du oppleve et flatt hierarki og en uformell ansatt-til-leder-kommunikasjon. På denne måten løser vi problemer raskere og holder kundene bedre informert. Møt forretningsutvikler, Søren Dam Hove, som forklarer kommunikasjonsflyten fra et forretningsutviklingsperspektiv.

"Vi løser hindringer for kundene våre og får hjelp fra hele organisasjonen til å gjøre det"

Ledige stillinger

Country Manager, Norway

Skrevet den 08.06.2022, 13:34

Would you like to define and drive expansion into new marketplaces and lead a sales team in Oslo? Can you be the front-r...

Inside Sales Consultant

Skrevet den 07.06.2022, 14:06

Vil du bli en del av et ungt og dynamisk team, hvor samarbeid og sterke relasjoner står i sentrum? Snakker du flytende n...

Sales Account Manager, Norway

Skrevet den 09.05.2022, 15:17

Do you want to become the initial point of contact with our Norwegian partners and customers and help them improve their...

Side 1 av 1
  • 1