Vil du være med å påvirke fremtiden for e-handel?

I Dynamicweb tilbyr vi en egenutviklet Digital Experience Plattform som muliggjør våre kunder til å levere bedre kundepopleverse og oppnå suksess med sin e-handelsløsning gjennom CMS, Digital markedsføring, e-handel og PIM.


Utvikling er nøkkelen
Vi er med andre ord et software-selskap som bygger digitale plattformer for menneskene bak nettbutikken. Vi lager løsninger som gjør at de har ne så friksjonsfri opplevelse som mulig. Vi spurte vår Senior Software Architect Jeppe Agger - en av utviklerne bak plattformen - hvordan han jobber. 

"Jeg føler meg heldig som har mye frihet som jeg har til å utforske et problem. Og at jeg kan jobbe innenfor et område jeg synes er spennende."


Oppretthold gode relasjoner
En løsning fra Dynamicweb gjør det mulig for våre kunder å lage livslange kunderelasjoner, øke omsetning og vokse som en merkevare. Møt vår PIM-Consultant, Kristoffer Krusborg, som forklarer hvordan han opplever samarbeidet med våre kunder. 

"Den beste delen av jobben min er at jeg har fantastiske kunder og jeg får se utviklingen i deres hverdag". 


Et globalt selskap

Du vil jobbe med noen av de beste PIM-konsulentene, utviklerne og markedsførerne, fordi selv om vi er mer enn 200+ ansatte er misjonen vår den samme: vi er mer enn bare en e-handelsløsning.

Hovedkontoret ligger i Aarhus, Danmark, men vi har kontorer i hele verden, og du vil jobbe med kollegaer i Europa, Asia og USA.

Vi er ikke bare et internasjonalt selskap på innsiden. Vi jobber også tett med vårt flotte partnernettverk som inkluderer mer enn 200 partnere globalt. Sammen hjelper vi våre 5000+ kunder med å digitalisere sine bedrifter. 

Å jobbe hos Dynamicweb betyr


Vi vil at du skal lykkes
Du vil oppleve et avslappet og åpent miljø der vi vil at du skal lykkes med oss, og vi er avhengige av at du og teamet ditt kommer sammen. De viktigste tingene er talent, holdning og arbeidsmoral. Er du åpen og villig til å lære og vokse med oss?

Presales-konsulent Nicolai Gosvig kom ikke fra en utdannelse innen IT eller bakgrunn fra programvareindustrien.

“Hvis jeg har en idé, kan jeg kjøre på med den. Folk er villige til å hjelpe deg med å lære og forbedre deg, og det er rom for å være deg! "

 

Å løse problemer sammen
Vi vet at du trenger å ha riktig informasjon for å gjøre jobben din bra. Hos oss vil du oppleve et flatt hierarki og en uformell ansatt-til-leder-kommunikasjon. På denne måten løser vi problemer raskere og holder kundene bedre informert. Møt forretningsutvikler, Søren Dam Hove, som forklarer kommunikasjonsflyten fra et forretningsutviklingsperspektiv.

"Vi løser hindringer for kundene våre og får hjelp fra hele organisasjonen til å gjøre det"

Ledige stillinger

Inside Sales Consultant, Deltid

Skrevet den 15.11.2021, 14:06

Vil du bli en del av et ungt og dynamisk team, hvor samarbeid og sterke relasjoner står i sentrum? Snakker du flytende n...

Field-Marketer Benelux

Skrevet den 01.10.2021, 08:00

Do you want to join an international team working with marketers across Europe? Are you motivated by designing and imple...

Enterprise Sales Director (USA)

Skrevet av Jorgen Bach, CEO - Dynamicweb North America, Inc. den 07.09.2021, 08:00

Dynamicweb is seeking an Enterprise Sales Director to join our fast-growing organization. You will be responsible for th...

Front End Developer, APAC

Skrevet den 17.03.2021, 10:34

Are you an experienced web developer with passion for front-ending? Do you want to help customers scale their business u...

Side 1 av 2