Webinar - 5. mai kl. 10:00

Slik skaper du en faghandel på nett ved hjelp av teknologi

 

 

Faghandel er en av de bransjene som har blitt hardest rammet av digitaliseringen. Mange butikker har dessverre gått konkurs, og mange har hatt noen tøffe år. Men håper er heldigivis ikke ute! Vi gir deg 6 viktige verktøy du kan utnytte for å gjenskape din faghandel-bedrift på nett, og lykkes med din nettbutikk. Med disse 6 enkle verktøyene vil du raskt og enkelt kunne gjøre om din nettbutikk til en salgsmaskin! 

Vi har invitert Ole Martin Evensmo fra Springboard Martech for å fortelle litt om flere av disse verktøyene, mens vår egen Country Manager, Steffen Breen, tar for seg noen andre. 

Agenda:

  • Markedet og utviklingen 
  • Hva er grunnlaget for en ambisiøs nettbutikk?
  • Disse verktøy bør du benytte deg av for å gjenskape faghandel på nett
    • Med eksempler fra nordiske nettbutikker 
  • Oppsummering

Om Springboard Martech 
Springboard Martech jobber aktivt med å hjelpe martech-selskaper å lykkes i Norden. Vi bidrar med blant annet markedsføring, nettverk, kapital og gode råd.

Hvem passer dette webinaret for?
Dette webinaret passer for deg som jobber i, eller driver, en B2C faghandelsbutikk, enten det er på nett eller fysisk. Dersom du sliter litt med salget, eller bare ønsker gode tips og råd for å forbedre din bedrift ytterligere, passer dette webinaret perfekt for deg! 

Steffen Breen
Country Manager
Dynamicweb Norge

Ole Martin N. Evensmo
Founder & SEO
Springboard Martech

 

Meld deg på webinaret