E-handelsløsning for produsenter 

Øk salget i Produksjon med e-handel

Dynamicweb tilbyr en B2B og B2C e-handelsplattform bygget for produsenter for å muliggjøre digitalt salg i produksjonsbransjen. Lever god kundeopplevelse med kundeportaler for reservedeler og tilgang til spesifikke tekniske tegninger. 

Med en sømløs tilkobling til nøkkelappliksajoner som ERP, PIM og CRM kan du tilby den best tilpassede butikken og kundeopplevelsen som er mulig.

FUNKSJONER SOM PASSER FOR PRODUSENTER


Dynamicweb Experience Plattformen har mange funksjoner slik at kundene våre kan levere den best mulige e-handelsopplevelsen. For våre produksjonskunder har vi identifisert de viktigste funksjonene:


Lorem ipsum


Kundeportaler for dokumenter og reservedeler
Gjør det mulig for kunden å få det de trenger, når de trenger det og uten at de trenger å komme i kontakt med en Account Manager. Kundene dine får tilgang til ordrehistorikk, fakturaer, RMA, spesifikk produktinformasjon og mye mer.
 


Før bestillingen: Konfigurer, Pris, Tilbud (KPT) 
Via Dynamicweb etterligningsfunksjonen kan du enkelt hjelpe kundene ved å forberede et tilbud for dem, slik at de kan sjekke og fullføre bestillingen når det passer for dem.
 ERP integrert
Integrer med ditt ERP-system for å få tilgang til kundespesifikke priser, sortiment, lager, delelister og annet ERP-data. Uavhengig av hvilket ERP system du har kan Dynamicweb integrere til det. Vi tilbyr standard integrasjonskontakt til Microsoft Dynamics AX, NAV, D365 F&O og Business Central.
 


E-handel på tvers av landegrenser gjort enkelt  
Med e-handel som lar deg utvide virksomheten internasjonalt, må du kunne støtte regionale regler, valutaer, språk og mer. Dynamicweb e-handel gjør det mulig å utvide salgsregionen din globalt, noe som gjør det enkelt å følge de regionale reglene og tillate deg å nå et større publikum. 
   

 

BRANSJEANERKJENT


Produksjonsbransjens suksesshistorier 

Janis Pilgaard
Digital Manager, Ege Carpets

"I løpet av bare tre måneder har vi generert mer enn 1600 relevante leads til vår salgsavdeling. Dynamicweb tilbyr et fantastisk integrasjonsrammeverk til vårt ERP-system og våre tredjepartssytemer. Dette har forbedret kundeopplevelsen og har økt kundebasen vår med 6%"

Thava Sabanathan
Dynamics 365 Consultant, Danish Agro 

"Dynamicweb har hjulpet oss med å skape en tone-of-voice i de forskjellige landene vi betjener og de 15 B2B/B2C-nettbutikkene vi administrerer. I tillegg gjør Dynamicweb PIM oss i stand til å berike salgskanalene våre med de riktige produktdataene. Dynamicweb Cloud- baserte Digital Experience Plattform har gjort jobben vår mye enklere."

Daniel Blicher Lauridsen
Marketing Project Manager, Lauridsen 

"Med Dynamicweb har vi nå e nløsning med to PIM-lagerhus og tre nettbutikker. Hvert system snakker med hverandre og det er veldig viktig for meg at jeg kan kontrollere de forskjellige selskapene på et sted."

 

Forrester 

Dynamicweb ble listet i Forresters rapport "Now Tech: Product Information Management, Q1 2020 - Forrester’s Overview Of 22 PIM Providers." 

Prisvinnende

Dynamicweb ble tildelt 1. plass for beste e-handelsplattform på eCommerce Germany Awards, eCommerce Expo Berlin!

Michael N. 21. oktober 2020

"Dynamicweb er en solid pakke med verktøy som gjør det mulig for en bedrift å lykkes online. Løsningen gir kvalitetsfunksjonalitet for å bygge e-handel, PIM og CMS utenom boksen"

FORDELER VI GIR PRODUSENTER


En digital plattform du kan stole på for alle dine e-handelsbehov, bygget for produsenter

Hos Dynamicweb jobber vi, sammen med våre 300+ partnere, for at produsenter skal kunne levere bedre digitale kundeopplevelser og skalere e-handelssuksess gjennom vår skybaserte Digital Experience Plattform med bransjespesifikke egenskaper som:

Customer specific portal(s) Picture


Kundespesifikke portaler

Lanser kundespesifikke portaler uten problemer basert på tilgjengelige CRM- og ERP-data.

• Aktiver selvbetjening hvor kunder kan undersøke produktinformasjon, laste ned tekniske datablad, se relevante delelister osv.

• Gi kunden kundespesifikke priser og tilpassede kataloger for å skape en bedre digital kundeopplevelse.

• Med en kundeportal gjør du det mulig for virksomheten din å kjøre 24/7, skalere suksess din for e-handel og tilby en bedre handelsopplevelse, samtidig som du reduserer presset på salgsstyrken.


ERP-drevet e-handel bygget for produsenter

En ERP-drevet e-handelsløsning gjør det mulig for produsenter å vise kundespesifikke priser og lagerbeholdning live til sine kunder, og tilby enkel tilgang til produktinformasjon med f.eks. nedlastbare datablad. 

Dynamicweb er ideel for lead-generering på grunn av løsningens høy ytelsesstruktur som er optimalisert for å få høy rangering på søkeresultater, slik at kunder og søkemotorer, som Google, kan finne dine produkter på nett. 

 

ERP Picture
CPQ Picture


Konfigurer, Pris og Tilbud (KPT)

Konfigurasjon, pris og tilbud er det viktigste for en utmerket B2B-kundeopplevelse. KPT er en salgsfunksjon for å generere tilbud raskt og nøyaktig for bestillinger.

Med et KPT-program kan alle mulige konfigurasjoner, priser og rabatter spesifiseres. Dynamicweb integreres med ledende konfiguratorer.

Kundene dine vil oppleve en personlig og praktisk tjeneste bare å måtte sjekke og godta den forhåndsutfylte handlekurven.

 


Forbedre e-handelssuksess

For å generere potensielle kunder må du levere det de forventer. Dagens kjøpere ønsker å undersøke, handle og bestille på deres vilkår, tid og enhet etter eget valg. De vil ha selvbetjening. Ved å automatisere virksomheten din med et selvbetjent nettsted og til og med en kundetilpasset butikkfront, vil du oppfylle og overgå kundenes forventninger.

Dynamicweb tilbyr de riktige funksjonene for å administrere en best mulig kundeopplevelse. Med produktdata fra Product Information Management-løsningen, som er koblet til ERP-systemet ditt, kan du gå inn på markedsplasser eller ditt eget e-handelsmiljø hvor du kan administrere og automatisere en best mulig kundeopplevelse gjennom Digital Markedsførings-funksjonene Dynamicweb tilbyr. 

 

Improve ecommerce success Picture
Scale Picture


Skalerer med din bedrift 

Uansett virksomhetens struktur og art, har vi løsningen for deg. Dynamicweb er bygget for å imøtekomme B2B-, B2C- og D2C-modeller og lar deg skalere virksomheten din - enkelt og trygt.

Med live dashboards kan du holde en jevn hånd på rattet ved å overvåke nettstedstrafikken, ordrekonvertering og salg. Dynamicwebs opprinnelige løsning kjører som en skalerbar applikasjon i skyen. Den skalerer friksjonsfri over tid og i øyeblikk av toppsalg.


Innebygget Produktinformasjonshåndtering 

Hjelp produktsjefer og markedsføringsteam med den innebygde PIM-løsningen. Bruk kvalitetsrapporten for å sikre at alle produktene inneholder beriket og nøyaktig produktinformasjon. Berik produktinformasjonen i bulk med nøyaktige produktdata som kommer fra relevante datakilder.

Lever riktig produktdata til økosystemet ditt slik at partnere, distributører og forhandlere kan selge via markedsplasser og andre salgskanaler.

Bruk flere salgskanaler ved å integrere Dynamicweb PIM til topp markedsplasser som eBay, Amazon og mange flere med skreddersydde utvalg og priser. 

PIM Picture


Last ned vår nyeste white paper

D2C e-handel for produsenter

Salesforce spurte 6.700+ kunder og forretningskjøpere globalt og fant at 76% av forbrukerne forventer at bedrifter forstår deres behov og forventninger.

D2C forretningsmodeller tillater produsenter å bygge direkte kundeforhold og levere best mulig produktopplevelse, og også å eksperimentere med salgsstrategier og inntektsmuligheter som aldri har vært tilgjengelig før i bransjen. Hvorfor skjer denne endringen nå? Fordi produksjonsindustrien må bli vant til eksterne endringer og de økende forventningene til moderne forbrukere. 

EVANGELIST / DYNAMICWEB'S VISJON

Picture

“For å holde deg konkurransedyktig i dagens e-handel, også innen produksjonsindustrien, må du tilpasse deg endret kundeadferd. En ny generasjon av den digitale innfødte forventer allerede her en digital shoppingopplevelse i B2B. Det er viktig å gjøre produktinformasjonen lett forståelig og tilgjengelig på nett. Fleksibiliteten ved å kunne lage online bestillinger når det passer kunden, sparer tid og øker nøyaktigheten.

Dynamicweb hjelper deg å tjene mer penger og spare kostnader ved å levere en flott ERP-integrert e-handelsløsning for produsenter. Det hjelper å overkomme de viktigste utfordringene med å opprette og drive en digital kundeopplevelsesplattform og redusere den operasjonelle arbeidsmengden. "

Jens Erik Aavild 
Product Manager eCommerce, Dynamicweb


​Klar for å utforske Dynamicweb litt dypere?

Snakk med en ekspert

Hvis du sitter igjen med ubesvarte spørsmål eller har lyst til å gå litt dypere i samtalen, vil vi gjerne høre fra deg og hjelpe deg med ditt neste e-handelsprosjekt. Kontakt oss for å starte en samtale.


Ta din digitale bedrift til neste nivå

Som et produksjonsfirma må nettstedet ditt støtte de besøkende i forståelsen av produktene og tjenestene du tilbyr, samt hvorfor de skal velge deg fremfor konkurrentene. Hos Dynamicweb tilbyr vi en bransjeanerkjent Digital Experience Plattform bygget for produksjonsbransjen som oppnår begge disse målene.

Hvis ditt nettsted har forbedringspotensiale, hjelper vi deg mer enn gjerne! Teamet vårt er klart - kontakt oss i dag for å starte en samtale om hvordan vi kan hjelpe virksomheten din med å lage et informativt nettsted som kan nå potensielle kunder.

Dynamicwebs pålitelige plattform gir deg mulighet til å gi en bedre handelsopplevelse som også lar deg redusere ineffektive administrative oppgaver. Du får fordeler som:

 

  • Nøyaktige produktdata
    Vis produktdata live fra ERP - uansett antall reservedeler du selger.
  • Stabil skalerbarhet
    Alle komponenter for å forbedre interne arbeidsflyter for å enkelt og raskt skalere virksomheten din.
  • Kundestyrke
    Tilby kundeportaler med selvbetjeningsalternativer som blant annet viser spesifikke priser, fakturabehandling og leveringssporing.

Ta kontakt!

Bransjespesifikke ressurser

E-handelens fremtid

B2B e-handel har vokst raskt de siste årene, og det ser ikke ut til å stagnere. Vi dykker ned i noen statistikker og prognoser for e-handel.

B2B e-handel

Les om de mest komplekse utfordringene innenfor B2B e-handel, og lær hvordan suksessrike bedrifter har klart å snu disse utfordringene til konkurransefortrinn.

Lær din PIM ROI 

Hvor mye tid vil et PIM-system spare bedriften din? Få et forsprang med å lage casen din for et PIM-system med vår Excel-mal.