ERP-integrert e-handel for detaljhandelsbransjen

Integrert helhetlig e-handel for detaljister

Detaljhandelen endrer seg raskt, og forhandlere trenger kraftige, fleksible og skalerbare systemer for å følge med i raskt skiftende markedssituasjoner. Benytt deg av den perfekte blandingen av handel, personalisering og innhold for å presentere produktene dine på en best mulig måte.

Dynamicweb integreres med dine eksisterende systemer, og tilbyr fleksible, sømløse løsninger som kobles til viktige applikasjoner som LS Retail, ERP, PIM og CRM for å skalere e-handelssuksess med avanserte detaljistfunksjoner som lojalitetsprogrammer, mobile kasser og personlige tilbud, i tillegg til kraftige produktstyringssystemer.

Dynamicweb gir deg muligheten til å lykkes med e-handel.

EGENSKAPER SOM PASSER FOR DETALJISTHANDELEN

 

Oppdag den fleksible Dynamicweb Digital Experience-plattformen som kombinerer et brukervennlig design med funksjoner som følger med i stadig skiftende markeds- og kundekrav. Vi identifiserte de viktigste funksjonene i detaljhandel:


Lorem ips

Integrert helhetlig e-handel
En helhetlig e-handelsløsning gir deg en firksjonsfri opplevelse ved å slå sammen e-handelen og fysiske operasjoner. I tett samarbeid med LS Retail muliggjør Dynamicweb detaljister til å levere en e-handelsopplevelse som overgår kundenes forventninger.

Personaliser kundereisen 
Bruk eksplisitt og implisitt tilgjenglig kundedata for å levere personaliserte opplevelser, som produktanbefalinger, for nye og returnerende besøkende. Lever et 1-til-1 budskap i riktig kanal til riktig tidspunkt for å gjøre besøkende om til betalende kunder.


Klikk & Hent
Klikk & hent er en essensiell del av enhver omni-kanal e-handelsstrategi. Hvert steg i bestillingsprosessen er en mulighet til å tilfredsstille kunden din. Dynamicweb gjør det enkelt for dine kunder å kjøpe et produkt på nett og hente det i butikken.


Gjentakende kunder 
Gjør det meste ut av hvert besøk med personaliserte produkter og kjøpsopplevelse. For eksempel vil et lojalitetsprogram eller klubb-medlemskap ikke bare tiltrekke seg nye kunder, men det stimulerer også eksisterende kunder til å gjenta kjøp hos deg.

BRANSJEANERKJENT


Detaljisters suksesshistorier 

Lone Torsbjerg Møller
Marketing Coordinator, Scanpan

"På under tre måneder hadde vi en internasjonal e-handelsløsning som oppfyller alle våre forventninger. Teknologi, design og online markedsføring kommer perfekt sammen, og vi ser frem til å utvide vår nye løsning til enda flere land.” 

Julie Faurholt Hagel
eCommerce Manager, HD2412 

"Dynamicweb gjør det lettere for oss å skalere virksomheten, fordi vi kan bruke integrasjonene vi allerede har i ERP-systemet vårt, og designet er allerede der. I dag kan kundene våre bestille online og se alle sine rabatter og tidligere bestillinger, som har gitt oss tid til å utvikle nye produkter som passer bedre for fremtiden."

Anton Danielsen
eCommerce Manager, Illums Bolighus 

"Vi har nå en usedvanlig rask e-handel! Arbeidet vårt med å vedlikeholde stamdata har blitt så mye enklere. I stedet for å rette opp ting i flere systemer, fikser vi nå bare ting på ett sted, og så blir de endret på fem forskjellige steder." 

 

Forrester 

Dynamicweb ble listet i Forresters rapport "Now Tech: Product Information Management, Q1 2020 - Forrester’s Overview Of 22 PIM Providers." 

Prisvinnende

Dynamicweb ble tildelt 1. plass for beste e-handelsplattform på eCommerce Germany Awards, eCommerce Expo Berlin!

Michael N 21. oktober 2020

"Dynamicweb er en solid pakke med verktøy som gjør det mulig for en bedrift å lykkes online. Løsningen gir kvalitetsfunksjonalitet for å bygge e-handel, PIM og CMS utenom boksen"

FORDELER VI GIR DETALJISTER

Forbedre shoppingopplevelsen og øk salget ditt med bransjespesifikke og salgsdrevne funksjoner.

Hos Dynamicweb gjør vi, i tett samarbeid med våre 300+ partnere, det mulig for forhandlere å levere bedre digitale kundeopplevelser og å skalere e-handelssuksess gjennom vår skybaserte Digital Experience Plattform med bransjespesifikke egenskaper som:

Personalization Picture


Lever en personlig opplevelse

Du har muligheten til å levere de beste personlige produkt- og kundeopplevelsene. For eksempel kan du bruke de innebygde gavekortene, kampanjene og kundelojalitetsløsninger.

Når du har samlet alle CRM- og ERP-dataene dine på en plattform, kan du automatisere og målrette meldingene, innholdet og tilbudene dine til alle unike besøkende og/eller kunder.

Se en kort video om Dynmaicweb innholdspersonalisering →


Enkel håndtering av flere butikker

Møt kundene dine der de er, og administrer alle nettbutikkene dine fra ett sted med administrasjon på flere nettsteder. LS Retail Nav/Central og Dynamicweb støtter din internasjonale utvidelse med lokale språk, valutaer, betalingsleverandører, moms/mva og fraktmetoder.

Godta alle måtene kundene dine vil betale, i butikken, på nett og i farta. Dynamicweb er integrert med ledende betalingsleverandører for en friksjonsfri kasseopplevelse.

 

 

Multiple stores Picture
ERP Picture


Slipp løs kraften i ditt ERP-system

Dynamicweb Digital Experience-plattformen er bygget for detaljhandel og er meget skalerbar.

Den integrerte ERP-løsningen synkroniserer viktige data på tvers av Dynamicweb-løsningen og ERP-en din, som for eksempel varelager, utsalgspriser, omsetningsavgifter, flere datterselskaper og lokasjoner, samt hovedprodukter.

Alle transaksjoner i Dynamicweb tilsvarer en økonomisk transaksjon i din ERP.

 


Skaler dine operasjoner

Dynamicweb kan integreres til en lang liste med tillegg, inkludert integrasjoner med PIM, ERP og andre relevante plattformer. Løsningen din kan enkelt skaleres for å støtte tusenvis av produkter og millioner av besøkende. Løsningen vokser med virksomheten din. Dynamicweb tilbyr raske, sikre og skalerbare løsninger.

Vår skybaserte løsning gir deg den beste og mest pålitelige måten å optimalisere lanseringstiden din og unngå hindringer. Få tilgang til programvaren din, hosting og overvåking fra en leverandør med et enkelt kontaktpunkt, og effektiviser hele løsningen.

Retail Operations Picture
Access new customer through marketplaces Picture


Nå nye kunder gjennom markedsplasser 

Dynamicweb lar deg selge hvor dine kunder er - med enkle og sikre kontakter til et bredt spekter av relevante markedsplasser for detaljhandel. Hvis du allerede har bestemt deg for å utvide salgskanalene og vurdert markedsplasser som en del av strategien, kan du gå til Dynamicweb Marketplace.

For eksempel integreres Dynamicweb med Channable som lar PIM- og e-handelsmiljøet ditt koble til over 2.500 markedsplasser.


Innebygd Klikk & Hent

I følge GlobalData forventes Klikk & Hent-markedet å øke 55,6% i løpet av de neste fem årene og utgjøre 13,6% av det digitale salget i 2022. Derfor er Klikk & Hent en viktig del av enhver e-handelstrategi.

Forhandlere fra hundrevis av butikker kan dra nytte av å tilby et Klikk & Hent-alternativ. Det er virkelig utrolig hva et lagerstyringssystem og ordrestyring kan gjøre for din omni-kanal kundeopplevelse.

Den kombinerte løsningen mellom LS Retail og Dynamicweb gjør det enkelt for kundene dine å kjøpe en vare på nett og hente den i butikken.

 

Click & Collect Picture


Mer enn e-handel. Mer enn et POS. 

7 nøkler for å skape den best mulig shoppingopplevelsen

Hvor flinke er merkevarer til å integrere sine digitale berøringspunkter med offlineopplevelsen i butikken?

LS Retail og Dynamicweb gir detaljister muligheten til å oppnå ekte helhetlige løsninger som er i stand til å forene offline drift og e-handel.

Få de 7 punkter for å lage en idgital shoppingopplevelser som forbløffer kundene dine og overgår deres krav.

EVANGELIST / DYNAMICWEB'S VISJON

Picture

"Varehandelsbransjen står overfor massiv digitalisering. Å skifte til en omfattende omni-kanal-strategi, selge virtuelt, bruke digitale løsninger for fysiske butikker, tilby fleksible betalingsalternativer og vedta alternative forretningsmodeller vil fremtidssikre virksomhetene, samtidig som det lar selskapene vokse i den skiftende detaljhandelen.

Digital transformasjon trenger ikke være skummelt eller overveldende. Med Dynamicweb får forhandlere en pålitelig, skalerbar og skybasert digital opplevelsesplattform for hele virksomheten som er enkel å integrere, distribuere og administrere.​"

Richard Lee 
Product Evangelist, Dynamicweb US


​Klar for å utforske Dynamicweb litt dypere?

Snakk med en ekspert

Hvis du sitter igjen med ubesvarte spørsmål eller har lyst til å gå litt dypere i samtalen, vil vi gjerne høre fra deg og hjelpe deg med ditt neste e-handelsprosjekt. Kontakt oss for å starte en samtale.


Ta din digitale bedrift til neste nivå

Som et detalijst må nettstedet ditt støtte de besøkende i forståelsen av produktene og tjenestene du tilbyr, samt hvorfor de skal velge deg fremfor konkurrentene. Hos Dynamicweb tilbyr vi en bransjeanerkjent Digital Experience Plattform bygget for detljisthandelen som oppnår begge disse målene.

Hvis ditt nettsted har forbedringspotensiale, hjelper vi deg mer enn gjerne! Teamet vårt er klart - kontakt oss i dag for å starte en samtale om hvordan vi kan hjelpe virksomheten din med å lage et informativt nettsted som kan nå potensielle kunder.

Dynamicwebs pålitelige plattform gir deg mulighet til å gi en bedre handelsopplevelse som også lar deg redusere ineffektive administrative oppgaver. Du får fordeler som:

 

  • Nøyaktige produktdata
    Vis produktdata live fra ERP - uansett antall reservedeler du selger.
  • Stabil skalerbarhet
    Alle komponenter for å forbedre interne arbeidsflyter for å enkelt og raskt skalere virksomheten din.
  • Kundestyrke
    Tilby kundeportaler med selvbetjeningsalternativer som blant annet viser spesifikke priser, fakturabehandling og leveringssporing.

Ta kontakt!

Bransjespesifikke ressurser

Helhetlig e-handel

LS Retail og Dynamicweb gir detaljister muligheten til å oppnå ekte helhetlige løsninger som er i stand til å forene offline drift og e-handel.

LS Retail og Dynamicweb

Forbrukerne har satt standarden når det gjelder shoppingopplevelsen. Se hvordan LS Retail og Dynamicweb kombinert kan gi forhandlere ekte omni-kanal-løsninger.

Du trenger mer enn et POS

For å nå dine forretningsmål må du ha mer enn en handlekurv. Dagens digitale kunde har høye forventninger. Lær hva som er viktigst å ha med.